Ziarul Unirea
 

Levente Bara, fondatorul Supremia Grup, şi Alexandru Chiric vor construi în Alba o fabrică de procesare a nucilor. Investiția este estimată la peste 4 milioane de euro

Transilvania Nuts Alba Iulia, deţinută de Levente Bara, fondatorul Supremia Grup, şi Alexandru Chiric, a cumpărat unul dintre cei mai mari procesatori de miez de nucă şi vrea să construiască o fabrică de profil.

Transilvania Nuts, procesatorul de miez de nucă deţinut de Levente Bara şi Alexandru Chiric, va investi 4,2 milioane de euro într-o nouă fabrică în judeţul Alba, unde va realiza printre altele şi batoane cu miez de nucă sau ulei de nucă.

„Prin noua investiţie, Transilvania Nuts îşi va dubla capacitatea de producţie şi totodată îşi va diversifica gama de produse comercializate, urmând să aibă în portofoliu batoane cu miez de nucă, ulei de nucă cât şi dry mix-uri cu nucă şi fructe uscate”, a spus pentru Ziarul Financiar Alexandru Chiric, general manager şi asociat Transilvania Nuts.

Anul trecut, Transilvania Nuts a avut o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro, iar pentru anul acesta reprezentanţii companiei estimează o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...