Rămâi conectat

Economie

Laserul Alexandrite Motus AX DEKA, standardul de aur în epilarea definitivă, acum la Clinica Dermisana, în Alba Iulia! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Laserul Alexandrite Motus AX DEKA, standardul de aur în epilarea definitivă, acum la Clinica Dermisana, în Alba Iulia! (P)

Clinica Dermisana oferă servicii medicale cu specializare în diagnosticul și tratamentul minim invaziv și chirurgical al patologiilor de piele și vasculare: dermatologie, alergologie, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, chirurgie generală, tratamente Laser, Lumina Intens Pulsata-IPL, Plasmă fracționată, remodelare corporală Venus Legacy, criolipoliza Cooltech, punând la dispoziție tehnologii de ultimă generație, cu cele mai performante aparate.

Cea mai nouă achiziție a clinicii este reprezentată de cel mai puternic și mai performant laser Alexandrite pentru epilare definitivă, dispozitivul Motus AX de la renumita firmă DEKA, care a fost conceput pentru a exploata toate beneficiile lungimii de undă Alexandrite (755 nm), fiind cel mai eficient laser pentru epilarea definitivă, fără dezavantajele dispozitivelor clasice, datorită inovației tehnologice MOVEO.

Laserul Alexandrite Motus AX de la DEKA a revoluționat tratamentul de epilare definitivă, fiind cel mai rapid și eficient laser din gama sa, de aceea putem trata zone întinse în timp scurt, cu un număr redus de ședinte terapeutice, acest laser având de asemenea avantajul de a putea fi utilizat inclusiv în sezonul de vară, pe pielea bronzată!

Conform studiilor de specialitate, laserul Alexandrite Motus AX este eficient pentru tratarea oricarui tip de piele (fototip cutanat I-III), pentru orice tip de păr, fără durere și fără efecte secundare. Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient și în cazul firelor de păr mai subtiri, puțin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat în prezent cu succes în cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Pe lângă epilarea definitivă a părului nedorit, Laserul Alexandrite Motus AX DEKA tratează și diferite afecțiuni dermatologice cum ar fi: foliculita, hirsutismul, leziuni pigmentare (lentigine solare, melasma, pistrui) fiind util și ca tratament adjuvant în cazul hidradenitei supurative prin îndepărtarea firelor de păr de la nivel inghinal sau axilar.

Foliculita se carcterizează printr-o inflamație la nivelul firului de păr și se manifestă clinic sub formă de papule roșiatice la nivelul pielii. Cu ajutorul Laserului Alexandrite distrugem rădăcina firului de păr și obținem astfel îndepărtarea leziunilor inflamatorii. De asemenea, cu ajutorul Laserului Alexandrite Motus AX putem trata hirsutismul, care este o afecțiune endocrinologică ce afecteaza femeile, caracterizată prin apariția de păr gros, închis la culoare, în zone ale corpului caracteristice sexului masculin.

Iar în cazul tratamentului leziunilor pigmentare cu Laserul Alexandrite Motus Ax, dintre care amintim: lentigine solare, melasma, Poikilodermia Civatte, pistrui, pete maronii, lungimea de undă transmisă, de 755 nm, permite laserului să indentifice melanina (pigmentul brun) de la nivelul pielii și să o elimine.

Sfaturi de specialitate și soluții aplicate solicitărilor dumneavoastră puteți primi la Clinica „Dermisana”, pe Calea Moților, nr. 144, în Alba Iulia. Mai multe informații despre proceduri, tarife și programări obțineți la telefon: 0767-536-012 sau pe pagina oficială www.dermisana.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

GAL Asociația Țara Secașelor Alba-Sibiu anunță prelungirea sesiunilor de cereri pentru proiecte LEADER pentru MĂSURA M2/2A și MĂSURA M6/3A

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț   GRUPUL  DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA ŢARA SECAŞELOR ALBA-SIBIU anunță public prelungirea sesiunilor de cereri de proiecte LEADER  aferentă măsurilor:  I.MĂSURA M2/2A  – ,,Soluţii inovative pentru o agricultură/industrie alimentară competitivă în microregiunea Țara Secașelor” Număr de referință al sesiunii cererii de proiecte: M19.2-M2/2A-09/08.02.2024-20.02.2024 Data limită pentru depunerea proiectelor: 15 aprilie 2024; II.MĂSURA M6/3A –,,Promovarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea