Rămâi conectat

Curier Județean

La volan cu permisul suspendat: Un bărbat de 45 de ani, din comuna Șibot, s-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

La volan cu permisul suspendat: Un bărbat de 45 de ani, din comuna Șibot, s-a ales cu dosar penal

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Șibot, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

La data de 01 iunie 2022, în jurul orei 10.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Șibot, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea Șibot, având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților Un aparat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, utilizat în centrele universitare, a fost achiziționat de Spitalul din Alba Iulia. Un aparat ultraperformant, care permite abordarea minim invazivă a pietrelor din interiorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea