Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

La Tăuţi au demarat lucrările la construcţia unui nou cămin cultural

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În satul Tăuţi, comuna Meteş, au început lucrările la construcţia unui nou cămin cultural, care, la final, va putea deservi peste 500 de persoane. Aceste lucrări au fost aşteptate de tăuţeni de aproape 20 de ani, mai ales că Tăuţi este cel mai mare sat al comunei Meteş, şi cu toate acestea era singurul sat care nu se putea bucura de un cămin cultural, ţinând cont că, clădirea veche ajunsese într-o stare deplorabilă, construcţia având peste 100 de ani vechime.
Primarul Traian Ursaleş ne-a spus că investiţia totală a acestui cămin cultural, ce va avea o suprafaţă utilă de circa 1400 mp, se ridică la aproximativ 29 de miliarde de lei vechi, investiţie care se preconizează a se finaliza în doi ani. Până în prezent, Primăria şi Consiliul Local al comunei Meteş au alocat din bugetul local suma de cca.10 miliarde de lei vechi pentru această investiţie. (T.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lăncrănjan, angajat al instituției, a încetat din viață la 62 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU la Consiliul Județean Alba: George Lăncrănjan, angajat al instituției, a încetat din viață la 62 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. George Lăncrăjan, angajat al instituției, a încetat din viață la vârsta de 62 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe Vestea tristă a fost anunțată de către reprezentanții Consiliului Județean Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea