Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

La debutul lui Doru Oancea, Industria Galda de Jos – Inter Ciugud 5-0 (3-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Antrenorul Doru Oancea a debutat pe banca Industriei Galda de Jos cu un succes clar, scor 5-0 (3-0), cu Inter Ciugud, golurile fostei divizionare terţe în acest amical fiind marcate de S. Mureşan şi Tocu – câte o dublă şi Tămaş.

Am acceptat provocarea, ne apucăm de treabă şi încercăm să închegăm un loc competitiv şi echilibrat. Acesta este obiectivul nostru numărul unu în acest moment”, a spus Doru Oancea, ce a avut la dispoziţie mulţi jucători tineri. Au evoluat pentru Industria: Iancău – Samoilă, Rahovean, Csiki, Ad. Matei – V. Costea, Al. Costea, D. Ianc, Bălaş – S. Mureşan, Tocu; au mai intrat V. Răducanu, Iosa – Căt. Ivaşcu, Nana, Jurcă, Tămaş, Savin, Dănilă, Muntean, Javla (au lipsit P. Medrea şi Oniche). Doru Oancea are la activ două baraje de promovare în Liga a 3-a 2017, cu Șurianu Sebeș (ce a trecut de Viitorul Caransebeș, dar nu s-a înscris în eșalonul superior) și în 2019, cu Sportul Petrești (eliminată de CSM Tg. Mureș), iar la gruparea găldeană va fi ajutat de Petru Medrea şi, probabil, Dan Comşa.

Industria Galda de Jos a revenit în comună, beneficiind de finanţare din partea consilierilor locali, după ce în ultimele 6 luni a evoluat la Galtiu, fiind salvată de desfiinţare de familia Hulea. “Galben-albaştrii” au retrogradat la finele celui de-al 7-lea campionat petrecut pe a treia scenă, dar vor să clădească o echipă  cu care să se bată la podium în viitoarea stagiune a Ligii a 4-a. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea