Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Daia Română, în 11 iunie: Voința Stremț – CSU Alba Iulia, a treia finală consecutivă în Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a respectat calculele hârtiei și s-a calificat în finala Cupei României, după 3-0 (1-0), pe “Cetate” cu Energia Săsciori.

Golurile liderului Ligii a 4-a, formație pregătită de Mihai Manea, ce așteaptă doar confirmarea matematică a câștigării titlului de campioană (are nevoie de o remiză la Galtiu, în penultima rundă, sâmbătă, ora 11.00, cu Viitorul Vama Seacă), au fost marcate de Circov (4), Baghiu (46), Herci (64). Și astfel, ultimul act al competiției “KO” la nivel județean este o reeditare a precedentelor două finale, respectiv o dispută între Voința Stremț și CS Universitatea Alba Iulia, trofeele fiind câștigate de Voința după 2-1 pe “Cetate” în 2019, respectiv 7-5 (după loviturile de departajare, 2-2 în timp regulamentar), anul trecut, pe arena din Unirea.

Gala fotbalului județean se va desfășura în premieră la Daia Română, sâmbătă, 11 iunie. În cadrul evenimentul vor fi premiați performerii din competițiile organizate de AJF Alba (de la ora 17.00), Voința Stremț – CSU Alba Iulia fiind la ora 18.00, ziua fiind deschisă de finala Cupei României la juniori Under 19 (ora 15.00). La această competiție juvenilă semifinalele sunt Metalurgistul Cugir – CS Universitatea Alba Iulia și Fortuna Lunca Mureșului – LPS Sebeș (joi, 26 mai).

Foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea