La Cugir, USL „a bătut palma” pe funcţii? Unii zic că da, alţii zic că ba…

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

     Declaraţiile recente ale fostului candidat propus de PSD Cugir, Mircea Simu, pentru Primăria Cugir, sugerau un posibil tandem post-electoral la conducerea primăriei cu actualul primar liberal, în funcţie. Afirmaţia „împreună, după luna iunie, vom face o echipă imbatabilă”, lăsa să se întrevadă o posibilă negociere a funcţiei de viceprimar, în sensul că la Cugir deja „s-a bătut palma”, pe funcţii, cu social-democraţii. Întrebat dacă au avut loc negocieri în acest sens în cadrul USL Cugir, candidatul USL, primarul liberal Adrian Teban a precizat că până în acest moment nu a fost negociată nicio funcţie publică. „Nu acest aspect este important acum, ci capacitatea noastră, a USL Cugir, de a demonstra cugirenilor că suntem alternativa la politica antidemocratică a PDL. Deocamdată este prematur să discutăm acest subiect, însă împărtăşesc opinia domnului Simu, că USL Cugir reprezintă o echipă imbatabilă”, a precizat candidatul USL Cugir, primarul în funcţie Adrian Teban. Conform termenelor stabilite la nivel naţional de USL, până în 15 martie vor fi încheiate negocierile listelor de candidaţi pe plan local. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

radu 27 februarie 2012 at 15:13

simu va fi tradat ca de obicei de pnl dar si de proprii membri de partid,pacat de calitatile acestui om.

vigilentul 28 februarie 2012 at 12:24

Sincer am crezut ca Simu l/ar putea bate pe Teban la Primarie , si cred ca daca a fost bun de candidat de primar ar putea face ceva si ca viceprimar. De tradat nu il pot trada liberalii pt ca la „protocol” scrie ca daca liberalii au candidatul de primar, psd istii pun viceprimarul , sau invers. Liberalii vor trage sforile sa puna un om de paie ca vice , iar noi vom trai si vom vedea daca murg il va sustine pe Simu, sau va face alte jocuri de culise !!

teba-n 27 februarie 2012 at 15:22

teba n nu va fi niciodata interesat sa aiba un om de valoare ca simu langa el ptr ca la urmatoarele alegeri ii va lua locul in functia de primar.

simu 27 februarie 2012 at 15:24

simu ai grija

simu 27 februarie 2012 at 15:26

simu va face o alegere buna , suntem convinsi ca el nu va renunta la oamenii care il sustin si care au incredere in el.

popa 27 februarie 2012 at 15:58

Singurul care-l poate bate pe Teban este Lazoc!

ionel bratianu 27 februarie 2012 at 16:11

Sunteti fraieri Cum s-o schimbam noi pe Rodica de la liberali cu Simu de la trandafirii care ne-au incurcat treburile ani in sir . Desi Simu sincer vorbind e tot de-al nostru ca si fratele lui si noi il asteptam cu drag inapoi Sau il mai lasam la psd sa mai aflam ,in caz ca divortam din usl ,ce se mai intampla cu trandafirii lui murg .

nicusor (ceausescu)-post mortem - 27 februarie 2012 at 21:32

Sa ne fie cu iertare ,dar nu credeati in glume tip Simu viceprimar Noi avem priveligiatii nostri Nu fiti naivi ,ca n-a venit 1 aprilie !

Plesa Paul 28 februarie 2012 at 11:20

:)) S-a mutat ”Vacanta mare” in ziarul unirea ? 😀

Comentariile sunt oprite