Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Crăciunelu de Jos se împart ajutoarele Uniunii Europene şi minciunile candidaţilor PDL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au trecut doar câteva zile de la momentul în care am sesizat opinia publică cu privire la faptul că reprezentanţii PDL fură startul campaniei electorale, împărţind în zeci de comune ale judeţului Alba pliante cu rapoarte de activitate fictive, menite să acopere cu minciuni iresponsabilitatea şi incompetenţa guvernului Boc, cel pe care parlamentarii PDL de Alba l-au susţinut fără rezerve. Am făcut acest lucru cu speranţa că bunul simţ va prevala şi că vom avea parte de o campanie electorală onestă prin care să respectăm dreptul celuilalt de a se exprima public. Apelul nostru la decenţă avea să eşueze şi de această dată pentru că obiceiul de a fura şi de a minţi nu poate fi trecut uşor cu vederea de către PDL, cel care ascunzându-se sub masca ARD încearcă să prostească din nou populaţia.
Ne referim mai exact la împărţirea produselor oferite în mod gratuit de către UE în comuna Crăciunelu de Jos, activitatea care s-a transformat rapid într-o acţiune electorală a PDL spunându-li-se oamenilor care beneficiază de aceste produse că sunt din partea candidaţilor PDL. Ne surprind o dată în plus tupeul şi ipocrizia fără margini ale unor oameni care au generat atâta nedreptate şi sărăcie în această ţară, dar care se agaţă cu disperare de puterea unui pachet cu biscuiţi şi a unui kg de făină, pentru a minţi o categorie de oameni pe care tot ei i-au adus în această situaţie.
USL Alba solicită public contracandidaţilor săi să nu se mai folosească de sărăcia unei categorii sociale pentru a transmite mesaje electorale. Este ilegal să îţi asumi paternitatea acestor produse şi chiar dacă ar fi din partea PDL, se consideră a fi mită electorală, sancţionată clar de lege! USL Alba condamnă public modul în care reprezentanţii unui partid politic, PDL mai exact, care a condus dezastruos România vreme de opt ani, înţelege să influenţeze electoratul pentru 9 decembrie. Suntem convinşi că locuitorii judeţului Alba vor sancţiona aşa cum se cuvine fraudele şi minciunile acelora care îşi dovedesc maximul de competenţă prin oferirea unui pachet de biscuiţi. Pe 9 decembrie sfidarea va lua sfârşit! Suntem convinşi de asta!

Biroul de presă al USL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea