Rămâi conectat

Sport

La baschet feminin 4×4, LPS Alba Iulia Under 12 – calificată la turneul final

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de baschet feminin Under 12, 4×4, o competiție organizată în premieră de Federația Română de Baschet.

Formația din Cetatea Marii Uniri a evoluat în grupa B, meciuri la Cluj-Napoca, și a terminat pe locul al 4-lea, cu 3 victorii (două cu Primo Pitești și una cu Smart BT Cluj) și 7 înfrângeri. Celelalte 7 echipe care au acces la turneul final, în perioada 10-13 noiembrie, locație stabilită la Târgoviște, sunt NBS Cluj-Napoca (19 puncte), KSE Tg. Secuiesc (18), CSȘ Sf. Gheorghe (17) – din grupa B, “Dan Dacian” Portocaliu București (20 de puncte), CSM București (18), CSȘ Craiova (13) și Laguna București – din grupa A.

A fost un turneu reușit, cu 10 meciuri în care am acumulat experiență. Sunt foarte multumit de evoluția fetelor si de calificarea la turneul final, în condițiile în care aceasta este a doua competiție oficială la care participăm”, a precizat antrenorul Valentin Urian.

Efectivul LPS Alba Iulia a fost format din Carla Andreea Alexandru, Alexia Maria Birău, Alina Natalia Balaș, Cristina Maria Cioara, Eliza Maria Căta, Anca Ecaterina Damian, Ingrid Baicon-Ciban, Maya Ioana Niga, Elisabeta Ioana Suciu, Alexia Maria Panescu, Georgiana Elena Panescu, Anastasia Maria Jitaru, Antonia Terezia Jitaru, Karina Maria Onea.

Rezultate înregistrate: Primo Megaball Pitești (53-40 și 36-34), KSE Tg. Secuiesc (30-53 și 24-47), CSȘ Sf. Gheorghe (25-64 și 27-40), Smart Basketball Team Cluj-Napoca (29-33 și 38-24) și NBS Cluj-Napoca (30-47 și 28-60).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea