La 21 de ani, o tânără din Marea Britanie, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Familia sa spune că nu avea alte afecțiuni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
La 21 de ani, o tânără din Marea Britanie, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Familia sa spune că nu avea alte afecțiuni

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a decedat după ce a fost infectată cu COVID-19, iar familia sa spune că nu suferea de afecțiuni preexistente, informează BBC.

Chloe Middleton, din High Wycombe, Buckinghamshire, a murit săptămâna trecută. „Vă rog să fiți atenți. Vorbind din propria experiență, acest virus a luat viața fiicei mele de 21 de ani”, a scris mama victimei, Diane Middleton, pe Facebook.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Într-o postare pe Facebook, mătușa sa Emily Mistry a anunțat că tânara „a murit de Covid 19” și i-a îndemnat pe toți să-și facă treaba pentru a opri răspândirea bolii. „Nu avea alte afecțiuni anterioare”, a adăugat.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Potrivit autorităților britanice, majoritatea pacienților infectați cu Covid 19 care au murit sufereau și de alte afecțiuni medicale. Au existat îngrijorări în Marea Britanie că tinerii ignoră avertismentele privind epidemia, considerând că aceasta prezintă risc doar pentru persoanele în vârstă.

Un tânăr de 18 ani a murit în weekend în Marea Britanie, în urma infectării cu coronavirus, însă era tratat deja pentru probleme de sănătate anterioare grave.

Potrivit Imperial College London, rata mortalității este de aproape 10 ori mai mare în rândul persoanelor peste 80 de ani și mult mai redusă în rândul celor sub 40 de ani. Pe lângă vârstă, cei care suferă de diabet, hipertensiune arterială, probleme cardiovasculare sau afecțiuni ale sistemului respirator sunt mai expuși.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419