Rămâi conectat

Actualitate

La 21 de ani, o tânără din Marea Britanie, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Familia sa spune că nu avea alte afecțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

La 21 de ani, o tânără din Marea Britanie, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Familia sa spune că nu avea alte afecțiuni

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a decedat după ce a fost infectată cu COVID-19, iar familia sa spune că nu suferea de afecțiuni preexistente, informează BBC.

Chloe Middleton, din High Wycombe, Buckinghamshire, a murit săptămâna trecută. „Vă rog să fiți atenți. Vorbind din propria experiență, acest virus a luat viața fiicei mele de 21 de ani”, a scris mama victimei, Diane Middleton, pe Facebook.

Într-o postare pe Facebook, mătușa sa Emily Mistry a anunțat că tânara „a murit de Covid 19” și i-a îndemnat pe toți să-și facă treaba pentru a opri răspândirea bolii. „Nu avea alte afecțiuni anterioare”, a adăugat.

Potrivit autorităților britanice, majoritatea pacienților infectați cu Covid 19 care au murit sufereau și de alte afecțiuni medicale. Au existat îngrijorări în Marea Britanie că tinerii ignoră avertismentele privind epidemia, considerând că aceasta prezintă risc doar pentru persoanele în vârstă.

Un tânăr de 18 ani a murit în weekend în Marea Britanie, în urma infectării cu coronavirus, însă era tratat deja pentru probleme de sănătate anterioare grave.

Potrivit Imperial College London, rata mortalității este de aproape 10 ori mai mare în rândul persoanelor peste 80 de ani și mult mai redusă în rândul celor sub 40 de ani. Pe lângă vârstă, cei care suferă de diabet, hipertensiune arterială, probleme cardiovasculare sau afecțiuni ale sistemului respirator sunt mai expuși.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea