L-aţi văzut? Poliţiştii sunt în căutarea unui bărbat dispărut dintr-un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică

Poliţiştii din Alba continuă căutările pentru găsirea unui bărbat dispărut din Centrul de Recuparare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos, la data de 22.06.2017.

Ignat Dorel, de 49 de ani, ce era internat în secţia deschisă a centrului, suferind de o boală psihică, fără a fi violent, în seara zilei de 22 iunie, în jurul orelor 19.50, a profitat de neatenţia angajaţilor centrului şi a plecat, fără a mai reveni, necunoscându-se destinaţia unde acesta se află.

Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile specifice de căutare, iar persoana dispărută a fost dată în urmărire naţională.

La data dispariţiei, Ignat Dorel era îmbrăcat cu un tricou de culoare bleumarin, pantaloni scurţi gri, iar în picioare purta încălţăminte sport.

Semnalmente :

– înălţime 1,70 m;

– constituţie atletică;

– păr grizonat;

– ochi negri;

– nas drept;

– frunte lată;

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...