Rămâi conectat

Curier Județean

Kronospan Sebeș – informare publică pentru prezentarea documentelor în baza cărora compania cere autorizație de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kronospan Sebeş organizează o ședință de informare publică în data de 10 noiembrie 2015, la ora 16:00, la Colegiul Național ,,Lucian Blaga”. Orice persoană sau grup interesat sunt invitate să participe la întâlnire.
Kronospan_ziaua portilor deschise 2015 (35)În cadrul ședinței, vor fi prezentate documentele de susţinere a solicitării pentru revizuirea Autorizaţiei Integrate de Mediu nr. SB67/2007, revizuită la data de 01.03.2010. Documentele includ toate studiile suplimentare solicitate de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba prin adresele nr. 3046/GLG/05.05.2015 şi nr. 4177/12.05.2015:
Raport de amplasament
Studiu de impact cumulativ
Studiu privind analiza și evaluarea dispersiei emisiilor de poluanți în aer
Studiile suplimentare au fost elaborate conform solicitărilor primite din partea autorităţilor, prin cumularea şi analiza tuturor emisiilor de poluanţi din zonă, nu doar a emisiilor societăţii Kronospan. Acestea au fost realizate corespunzător celor mai riguroase standarde din domeniu.
Documentația de susținere a solicitării pentru revizuirea Autorizației Integrate de Mediu poate fi consultată la adresa www.kronospan.ro/mediu la secțiunea Documentație revizuire AIM. Facem precizarea că acest link este unul distinct, care trebuie introdus ca atare, complet, în bara de căutare a browserului de internet și din motive tehnice nu poate fi accesat direct de pe site-ul companiei.

Kronospan Sebes


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea