Klaus Iohannis: „Stați acasă de Sărbători. Doar așa salvăm viețile celor dragi”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pandemia de coronavirus a lovit crunt România. Suntem în plină stare de urgență. Din cauza COVID-19 s-au infectat deja mii de români. Din păcate, sute dintre aceștia și-au pierdut deja viața. În plină pandemie, președintele Klaus Iohannis a făcut un nou anunț pentru toți românii.
Iohannis, mesaj crucial pentru România

Șeful statului a transmis un mesaj înaintea Sărbătorilor Pascale. „Nimeni nu a fost cu adevărat pregătit de această epidemie. Nimeni nu a mai fost însă solidată și pregătită să iasă învingătoare. Să privim cu speranță și încredere în viitor. Va fi doar o pagină de istorie dureroasă. Acum, numărul deceselor și îmbolnăvirilor e în creștere.

ELIT

Și România trebuie să-i reziste. În spatele statisticilor sunt oaeni cu familii și drame. Autoritățile să nu slăbească niciun moment vigilența Nu ne jucăm cu siguranța românilor. România nu se află în etapa de trasnmitere comunitară extinsă. Am făcut deja foarte multe cu toții ca să evităm ceva catastrofal. Să nu irosim acest efort.

Învierea Donului e un prilej de a sta în mijlocul familiei. Acum să stăm alături de cei dragi e cel mai rău. Părinții și bunicii sunt singuri că nu sunt aproape de noi. Să ne simtă însă aproape de sufletul lor. A sta departe de cei la care ținem e nefiresc, dar tebuie să accpetăm că doar așa ne protejăm noi și cei pe care îi iubim.

Solidaritatea și munca voluntară a celor care sprijină spitalele sunt confirmări că voi sunteți ce are mai de preț România. Viața e mai presus de orice. Doar așa avem o solidă temelie morală pentru un viitor mai bun. Trebuie să rămânem cu toții sănătoși și în siguanță. Numergeți în vizite la prieteni și familie. Stați acasă de Sărbători. Doar așa salvăm viețile celor dragi. Vă doresc Sărbători cu sănătate”, a anunțat Iohannis.

sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419