Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Kinder Teiuș pierde dramatic în prelungiri, după ce a ratat penalty în 90! Industria Galda – a 5-a victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos, cu a 5-a victorie la rând, și-a consolidat poziția secundă în ierarhia Ligii a 4-a după 13 etape. Un nou meci nebun a fost la Teiuș, unde Kider a pierdut în prelungiri cu Viitorul Vama Seacă, după ce a ratat un penalty în minutul 90. Performanța Ighiu s-a impus lejer cu GT Sport Alba Iulia

Kinder Teiuș – Viitorul Vama Seacă 2-3 (2-1)

Au marcat: G. Manciulea (6), R. Domșa (28, penalty), respectiv I. Cociș (5, 90+5), H. Kiss (84)

Iarăși o confruntare nebună pe “Maracana” din Teiuș. Teiușenii au fost conduși, au egalat imediat, au preluat avantajul, însă s-au blocat spre sfârșitul întâlnirii, când au primit trei lovituri în aproximativ 10 minute: egalarea din 84, penalty-ul ratat de B. Ștef (90) – paradă a portarului Lepădat (se putea face 3-2 și toate punctele rămâneau la Teiuș) și golul victoriei oaspeților, în prelungiri, când I. Cociș, fostul atacant al divizionarei terțe CS Ocna Mureș a marcat pentru un 2-3 de senzație, ținând cont de derularea ostilităților într-un final incendiar. Kinder este la a doua înfrungere la rând pe teren propriu, iar Viitorul Vama Seacă leagă două victorii.

Performanța Ighiu – GT Sport Alba Iulia 2-0 (1-0)

A marcat: Negură (40, 57)

Ighienii s-au impus fără să forțeze împotriva “lanternei roșii”, priun dubla fostului unirist George Negură (4 goluri în ultimele 3 runde). Performanța are 3 succese în 4 jocuri, în vreme ce ultima clasată a înregistrat al 6-lea insucces succesiv și o medie de 5 goluri încasate pe meci.

Industria Galda de Jos – Spicul Daia Română 2-0 (0-0)

Au marcat: Bălaș (83), S. Szeleky (87)

În derby-ul formațiilor de pe podium, echipa lui Doru Oancea s-a impus la final, după o partidă controlată în marea-i majoritate, gazdele mai având și o bară prin An. David. Industria are o perioadă excelentă, cu 5 meciuri câștigate, fără a primi gol. De partea cealaltă, dăienii sunt la al doilea insucces cu același scor, 0-2, în disputele împotriva primelor două clasate.

Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru 2-2 (1-1)

Au marcat: T. Mărginean (34), Goța (82, autogol), respectiv C. Olălău (32), F. Popa (62)

Confruntare la finele căreia săsciorenii și-au păstrat imbatabilitatea internă, Energia revenind în două rânduri pe tabelă și restabilind egalitatea. Formația din Galtiu venea două două partide adjudecate, însă a plecat cu un singur punct din fieful revelației primei părți a campionatului, în fapt prima remiză a stagiunii pentru elevii lui Bicheși.

Inter Unirea – Olimpia Aiud 2-6 (1-3)

Au marcat: Val. Drăgan (45+1, penalty), A. Gherman (62), respectiv An. Moldovan (22), Bălțat (29), O. Oltean (38), G. Oltean (48), D. Vlad (80), Birca (87)

Rămași în inferioritate în minutul 24 când Andrea a văzut cartonașul roșu, interiștii au plătit din plin tribut faptului că au jucat în “10”. Olimpia venea după 4 jocuri pierdute, însă a administrat un set de tenis trupei din Unirea. S-a înregistrat cel mai clar succes al olimpicilor în această toamnă, dar și cel mai drastic insucces pe teren propriu al interiștilor.

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea