Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

KFC România face angajări, inclusiv la restaurantul pe care îl va deschide în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kentucky Fried Chicken (KFC), lanțul de restaurante american, deținut de către Yum! Brands, a început o campanie de angajări, pe care o sponsorizează pe pagina de Facebook.

”Dacă ești interesat să lucrezi alături de oameni exact așa cum ești tu, completează CV-ul de mai jos”, este mesajul postat pe site-ul oficial al KFC România.

Persoanele care completează trebuie să selecteze un oraș, printre care se regăsește inclusiv Alba Iulia. În total, figurează 29 de orașe din România.

De asemenea, internauții trebuie să bifeze dacă au sau nu experiență, programul de lucru pe care și-l doresc, de 4, 6 sau 8 ore, dar pot alege și doar în weekend.

La secțiunea ”Job” pot alege între ”casier” și ”lucrător bucătărie/bucătar”.

Lucrările de amenajare a spațiului primului restaurant KFC la Alba Iulia sunt în plină desfășurare. Probabil, reprezentanții gigantului american vizează să aibă deschis de 1 decembrie, când la Alba Iulia sunt așteptați peste 100.000 de vizitatori.

Restaurantul KFC nu va fi la etajul I al mall-ului, în zona de ”food court”, ci în locația în care a funcționat reprezentanța Peugeot, la ieșire din mall, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că există posibilitatea ca unitatea să fie de tip ”Drive Thru”.

Spațiul este generos și există, de asemenea, posibilitatea înființării unei mici terase, ceea ce ar reprezenta un real avantaj pe timp de vară.

La nivel mondial KFC deține peste 15.000 de restaurante în peste 100 de țări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii.

În România, KFC are peste 60 de restaurante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea