JYSK DESCHIDE primul magazin în Alba Iulia. Unde va fi amplasat și când va avea loc inaugurarea – SURSE

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va deschide primul magazin în municipiul Alba Iulia. Cu o suprafață totală de 1250 mp, magazinul JYSK Alba Iulia va fi inaugurat în primăvara anului viitor, în incinta Alba Mall.

Se pare magazinul Jysk va fi amplasat în locul sălii de evenimente Ballroom Alba Mall, care va fi desființată. Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, contractul între retailer-ul danez și Alba Mall a fost semnat joi, 5 noiembrie 2020.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În județul Alba, primul magazin Jysk a fost inaugurat în municipiul Sebeș.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez aniversează 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 38 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419