Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Jumătate din hotelurile, restaurantele, pensiunile și cluburile din Alba, fără autorizație de securitate la incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui raport, jumătate din hotelurile, restaurantele, pensiunile sau cluburile verificate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ‘Unirea’ Alba, în acest an, nu dețineau autorizație de securitate la incendiu (PSI).

dacia ISUAstfel, ISU Alba a verificat în acest an 18 hoteluri, restaurante, pensiuni și cluburi. ‘Numărul locațiilor verificate și care nu dețineau autorizație de securitate la incendiu este de 9, din care 2 hoteluri cu restaurant, 6 pensiuni cu restaurant și un restaurant’, se menționează în raportul semnat de șeful ISU Alba, colonel Dorel Sofica.

În evidențele ISU Alba sunt 97 de obiective de acest gen, 18 fiind controlate în total în 2015. Au fost constatate 81 de nereguli, din care 68 organizatorice, 8 de pregătire, trei constructive și trei tehnice, din care au fost soluționate pe timpul controalelor un număr de 15, se arată în raportul ISU Alba.

Au fost aplicate 53 de sancțiuni, din care 42 avertismente și 11 amenzi contravenționale, în cuantum total de 32.500 de lei.

La nivelul ISU Alba s-au autorizat de la începutul anului 29 de obiective de acest gen.

Sursa Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea