Judecătorul Aurelian Mocan şi procurorul Mihaela Chicea, funcţii de conducere la Curtea de Apel şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Judecătorul Aurelian Mocan şi procurorul Mihaela Chicea, funcţii de conducere la Curtea de Apel şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel

Judecătorul Aurelian Mocan a obținut un nou mandat de trei ani în funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia. Magistratul a promovat examenul organizat de Institutul Național al Magistraturii cu media finală 8,16 (8,32 – proba de prezentare a proiectului, 8,00 – proba scrisă).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Aurelian Mocan va ocupa funcția până în iulie 2020. Celelalte două funcții de conducere din cadrul instituției sunt ocupate de judecătorul Alexandra Iuliana Paștiu (președinte – până în ianuarie 2020) și magistratul Marius Aurel Motolea (vicepreședinte – până în ianuarie 2018).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Un concurs similar a avut loc și pentru un post de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Funcția a fost obținută de către procurorul Mihaela Rodica Chicea, fost procuror șef al Secției Judiciare, care a obținut media 9,02 la examen (8,85 – proba de prezentare a proiectului, 9,20 – proba scrisă). Chicea, care va ocupa postul timp de trei ani, face echipă la conducerea instituției cu Ilie Narița (procuror general – până în ianuarie 2020) și cu Eugen Fulop (procuror general adjunct – până în iulie 2019).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419