Rămâi conectat

Curier Județean

Judecătoria Aiud: Recomandări pentru justițiabili, după ce municipiul a depășit rata de infectare de 7 la mia de locuitori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Având în vedere evoluţia îngrijorătoare a numărului cazurilor confirmate ca fiind infectate cu COVID 19 la nivelul comunităţii aiudene (cu o rată de infectare de peste 7 la mia de locuitori, cu mult peste media naţională sau judeţeană), în condiţiile în care activitatea de judecată continuă în parametri normali, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19 atât la nivelul publicului, cât şi la nivelul personalului instanţei,

Judecătoria Aiud recomandă justiţiabililor să evite, pe cât posibil, deplasarea fizică la sediul instanţei şi să utilizeze într-o cât mai mare măsură comunicarea la distanţă.

Reamintim faptul că depunerea actelor adresate instanţei (acţiuni sau înscrisuri) se poate face prin următoarele mijloace:

a) prin fax la numerele: 0358.408498 sau 0258860677;
b) prin e – mail la adresa: [email protected];
c) prin poştă.

Recomandăm publicului consultarea dosarelor în format electronic, prin accesarea aplicaţiei „Dosarul Electronic” (site-ul www.tribunalulalba.ro).

În cauzele aflate pe rolul instanţei, recomandăm ca publicul să solicite judecarea cauzei în lipsă şi prezentarea fizică a părţilor doar atunci când au notată pe citaţia primită menţiunea „prezenţă obligatorie”. Prezentarea martorilor citaţi în cauze pentru a fi audiaţi este obligatorie.

Asigurăm justiţiabilii de faptul că neprezentarea fizică la instanţă nu va afecta buna derulare a procesului, precum şi de faptul că judecătorii instanţei, alături de întreg personalul acesteia, îşi vor îndeplini în continuare atribuţiile cu diligenţă şi profesionalism în scopul de a asigura un act de justiţie de calitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea