Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: Simpozionul „In memoriam Ion Gavrilă Ogoranu“, ediţia a IV-a, la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia organizează joi, 22 mai 2014, de la ora 13.00, în Sala Unirii, a IV-a ediție a simpozionului “In memoriam Ion Gavrilă Ogoranu (1923-2006)“.

Evenimentul este dedicat memoriei unuia dintre cei mai cunoscuți luptători anticomuniști, Ion Gavrilă Ogoranu, care a trăit în apropiere de Alba Iulia, la Galtiu.

În cadrul acestui simpozion vor susţine scurte prezentări legate de viața și activitatea luptătorului anticomunist: istoricii Liviu Pleșa, Liviu Zgârciu, ziaristul Ioan Hănțulescu și Coriolan Baciu, președintele Fundației ”Ion Gavrilă Ogoranu”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Fundația „Ion Gavrilă Ogoranu” și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce posturi sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce posturi sunt disponibile Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea