Rămâi conectat

Cultură Educație

JOI: O nouă întâlnire la cercul de scriere creativă ”Verbum”, din cadrul bibliotecii județene Alba. Temele propuse: ,,Femeia și Bărbatul” și ,,Simțurile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 29 martie 2018, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vă invită, începând cu ora 17:00, la Sala de lectură a bibliotecii, la o nouă întâlnire cu participanții la cercul de scriere creativă ,,Verbum”.

Membrii cercului provoacă pe toți cei ce creează la o ședință de cerc cu două teme extrem de ofertante ce vor da cu siguranță curs imaginației creative a celor prezenți. Cele două teme propuse pentru luna martie sunt ,,Femeia și Bărbatul” și ,,Simțurile”. Dacă la prima temă se va porni cu creația de la un text scris ce va fi reinterpretat de cei prezenți, la cea de-a doua temă organizatorii au pregătit un puzzle literar ce se va concretiza într-un joc al simțurilor.

Ca de fiecare dată, cercul de scriere creativă ,,Verbum” se va încheia cu lecturarea creațiilor proprii ale celor prezenți.

Barometru al creativității, Cercul Verbum este un spațiu al întâlnirii și dialogului, al comunicării în și prin cuvânt și a luat ființă din dorința de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în arta scrisului în fața unui public avizat, a unui public cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări. De-a lungul timpului cercul a strâns în jurul său un număr tot mai mare de mebrii activi, dar și public dornic să asiste la nașterea actului creativ la el acasă, în bibliotecă.  Proiectul se derulează lunar, în ultima zi de joi, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Proiectul face parte din Programul – 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8 Verbum și are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural în vederea satisfacerii cerințelor exprimate de membrii comunității. Alături de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, organizaor al proiectului este și Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea