Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: Emisiune dedicată Festivalului ”Ziua de Mâine” pe TVR 2. Printre invitați, albaiulianul Silvan Stâncel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La invitaţia artistului Ducu Bertzi, gazdă a emisiunii împreună cu Eveline Păuna, serialul TV “Omul cu chitară” aduce în prim plan, joi, 11 decembrie, de la ora 23.00, trei artiști speciali: Mircea Vintilă, Vali Șerban, Silvan Stâncel, acompaniați la chitară de talentatul muzician Marius Popa.

Stancel01Muzică live, povești savuroase, amintiri, proiecte de viitor, detalii picante și multe altele… vor fi de aflat în premieră doar în cadrul acestei emisiuni dedicate Festivalului de muzică „Ziua de Mâine” Alba Iulia.

“Mulțumesc Ducu Bertzi pentru plăcuta și onoranta invitație, mulţumesc Eveline Păuna pentru minunata colaborare ! Multumesc echipei TVR ! A fost totodată o mare plăcere să reîntânesc în platou doi artişti foarte dragi mie, Mircea Vintilă și Vali Șerban cărora le mulțumesc și pe această cale pentru colegialitate și muzica lor deosebită. Mulțumesc Marius Popa pentru profesionalism și buna colaborare ! Îmi doresc ca cei care vor urmări această emisiune să petreacă momente plăcute alături de noi, cei din platou, și să se bucure de muzica pe care le-o oferim cu sinceritate”, a spus Silvan Stâncel.

Calendarul re/difuzarii:

TVR 2:

Joi (11 Decembrie) 23:00

Vineri (12 Decembrie) ora 15.00

Luni (15 Decembrie) 0:15 (reluare)

TVR INTERNAŢIONAL:

Sâmbătă (13 Decembrie) 7:00

Sâmbătă (13 Decembrie) 21:00 (reluare)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea