Joi: Consilierii județeni vor vota încetarea mandatului de manager al Danielei Floroian la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba. Alexandru Pal, propus pentru interimat

Paul Voicu - Primar 2020

daniela florianBate vântul schimbării la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba. Daniela Floroian, directorul centrului de cultură, și-a cerut încetarea contractului de management, iar în locul său este propus, pentru interimat, dirijorul Ansamblului folcloric – Alexandru Pal. Două proiecte de hotărâre în acest sens vor fi puse, joi, spre aprobare, pe masa consilierilor județeni.

Potrivit proiectului de hotărâre, contractul de management al  Danielei Floroian va înceta începând de joi, 21 iulie 2016. Aceasta a ales să părăsească funcția pe care o avea din motive personale. Ea se va întoarce, de luni, la Bilblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, pe postul de pe care a plecat în 2007, în Serviciul de animație culturală al bibliotecii.

ELIT

Tot în cadrul ședinței de joi, va fi supus la vot un proiect de hotărâre privind desemnarea lui Alexandru Pal – șef Serviciu Ansamblu Folcloric în cadrul Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba, în funcția de manager. Acesta ar urma să asigure postul de conducere până la data începerii executării noului contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

profesor Ana 21 iulie 2016 at 9:40

LUNI, 21 iulie? E joi, 21.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...