Rămâi conectat

Curier Județean

JOI| Apa CTTA Alba: Furnizarea apei potabile, ÎNTRERUPTĂ în Abrud pentru lucrările de cuplare la noua rețea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

JOI| Apa CTTA Alba: Furnizarea apei potabile, ÎNTRERUPTĂ în Abrud pentru lucrările de cuplare la noua rețea

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă, în Abrud, în data de 18.08.2022, între orele 08.30-16.00, pentru lucrările de cuplare la noua rețea. Locuitorii sunt rugați să-și asigure rezerva de apă necesară pe parcursul întreruperii.

„În scopul efectuării lucrărilor de cuplare la noua rețea de apă potabilă din orașul Abrud, reabilitată prin executia prin programul POIM a contractului de lucrări AB3-CL8 -Extindere și reabilitare rețele de apă și apă uzată în aglomerările Abrud și Baia de Arieș, Execuție lucrări pentru Extinderea sistemelor de apă în Arieșeni, SC APA CTTA SA ALBA anunta intreruperea furnizarii apei potabile in aceasta localitate in data de 18.08.2022, intre orele 08.30-16.00.

Rugam clientii sa-si asigure rezerva de apă necesară pe parcursul întreruperii.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie in care rugăm clientii, să folosească apa numai in scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Rugam clientii nostri sa inteleaga situatia survenita, si ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul Apa CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea