Rămâi conectat

Politică Administrație

Joi, 27 noiembrie, ședință ordinară la Consiliul Local Abrud. Târgurile, ziua de piaţă în 2015 şi parcări. Ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Local al orașului Abrud este convocat de primarul Nicolae Simina în şedinţă ordinară pentru joi, 27 noiembrie, la ora 13.00, în sala de şedinţe ”Avram Iancu” din cadrul primăriei. Pentru întrunire, edilul a propus consilierilor patru proiecte de hotărâri la care se mai adaugă două adrese ale Consiliului Județean Alba și diverse discuții.

Ordinea de zi a şedinţei de consiliu local cuprinde:

1.      Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local aferent anului 2014.

  1. 2.      Proiect de hotărâre privind aprobarea datelor de desfășurare a târgurilor și stabilirea zilei de piață săptămânală pentru anul 2015.
  2. 3.      Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor de reședință aparținând domeniului public al orașului Abrud, județul Alba.
  3. 4.  Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ de pe raza orașului Abrud, județul Alba.
  4. 5. Adresa Consiliului Județean Alba nr.17139/2014 referitor la Studiul de oportunitate privind delegarea gestiunii serviciului de colectare și transport al deșeurilor municipale în județul Alba.
  5. 6. Adresa Consiliului Județean Alba nr.18647/2014 referitor la Operarea Stației de transfer deșeuri Abrud.
  6. 7.      Diverse.

                  Ovidiu Culda


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF”

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF” Guvernul Ciolacu dă o nouă lovitură antreprenorilor prin ordonanțele privind e-Factura și casele fiscale de marcat, respectiv e-TVA, aprobate în ședința de astăzi, fără prea multe dezbateri cu părțile implicate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea