Joi, 23 aprilie:  Alimentarea cu gaze naturale, sistată în mai multe localități din județul Alba. Care sunt zonele afectate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport, de către compania Transgaz, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 23 aprilie, începând cu ora 8.00, în localitățile: Sântimbru, Sântimbru-Fabrică, Galtiu și Coșlariu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei