Jiul Petroşani – Olimpia Aiud 1-0 (0-0), la juniori B1 | Ghinion, aiudenii au ratat calificarea în minutul 80!

Olimpia Aiud, campioana judeţului Alba la juniori B1 (juniori născuţi în anul 2000 şi mai tineri), a fost eliminată din etapa interjudeţeană, după ce a pierdut manşa retur, din deplasare, cu Jiul Petroşani, scor 0-1 (0-0).

Golul a fost marcat în minutul 51, de către Iordache, la o eroare a portarului Alexa. Aiudenii au fost eliminați pe nedrept, în minutul 80 lovind bara prin Cl. Sîrb!

ELIT

Vizitatorii au mai ratat ocazii prin Șimandi (18), Bodogae (39 și 55), unica oportunitate a gazdelor fiind în minutul 80+2, prin Iordache, finalul fiind unul incendiar, cu portarul Alexa în careul advers.

În prima partidă, la Aiud, scorul a fost alb, 0-0, aiudenii jucându-se cu ocaziile.

Jiul: Knebel – Ad. Szekely, Cora, Erdokozi, Miron (50, Șerban), Stoian (72, Ad. Marcu), Muraru, Ghiur, Diaconu, Iordache, M. Matei. Antrenor Cosmin Kandut.

Olimpia: Alexa Nimaș, M. Craiu, Kiss (60, V. Moldovan), Bucșă, Dan (76, Szillard Sziga), Antoniade, Șimandi, Bodogae, Pitea (76, Cl. Sîrb), Scrobotă (54, Mărginean); rezerve Rus, Szabolcs Sziga, Florea. Antrenor Remus Țălnar.

Dan HENEGAR

1 comentariu

DEMETER IOAN 11 iunie 2017 at 9:06

… o dubla mansa buna spre foarte buna facuta de catre baietii nostri, in compania unei echipe Jiul Petrosani cu nimic superioara, nici ca joc nici ca numar de ocazii in cele doua jocuri disputate, fapt recunoscut cu sportivitate atat de Damian MILITARU cat si de Cosmin KANDUTH si Cornel IRINA – oficialii JULUI din Petrosani.
Plansul copiilor de la finalul jocului, atat de pe teren cat si in vestiar, completat de lipsa de reactie din vestiarul celorlalti copii de la Petrosani – carora efectiv nu le venea sa creada ca au castigat, ma fac sa cred ca inca nu este totul pierdut pentru fotbalul aiudean. Daca vom ramane impreuna si din toamna, iar clubul nostru va fi sprijinit si de catre autoritatile locale in urma proiectului depus pentru obtinerea unei finantari nerambursabile, macar pe partea de copii si juniori, va promit ca vom iesi din nou campioni judeteni, iar drumul nostru nu se va mai opri in optimi.
In minutul 80 (ultimul in jocurile de Juniori B1) am avut o bara, prin Claudiu Sirb (intrat pe teren, patru minute mai devreme) … care ar fi putut sa ne sa ne duca … de la agonie la extaz.
Felicit pe toti componentii lotului din ambele manse (atat pe cei care au intrat pe teren, cat si pe cei de pe banca) si nu in ultimul rand pe antrenorul Remus TALNAR, care i-a pregatit pe parcursul intregului campionat, dupa turele de noapte lucrate la locul de munca.
Inchei multumind inca odata sponsorului PREBET AIUD, care prin sponsorizarea facuta ne-a permis sa ne prezentam onorabil, atat in campionat, cat si in special, in cele doua jocuri cu Jiul din Petrosani.
FELICITARI BAIETI, FELICITARI REMUS TALNAR !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...