Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în perioada 31 august-2 septembrie: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Jandarmii din Alba, la datorie în perioada 31 august-2 septembrie: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ

Ca de fiecare dată, sfârșitul de săptămână reprezintă o perioadă în care se desfășoară mai multe evenimente și manifestări. În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba. Colegii noștri vor fi prezenți astăzi, 31 august, în Piața Cetății la Festivalul Folcloric „Tinerețe”, dar și la competiția chinologică de la Sebeș „Royal Crown Trophy” desfășurată în perioada 2-3 septembrie.

dariusandrei.ro

Vom avea în atenție manifestările de la Alba Iulia precum „Apulum Bike Fest”, dar și concursurile de alergare „Cugi Race” și „Jidvei WeinRun” de la Cugir și Cetatea de Baltă.

Colegii noștri vor fi preocupați de asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Trâmpoiele unde se organizează manifestarea “Fiii Satului”, și vom fi prezenți și la celelalte evenimente precum: „Ziua Minerului” de la Roșia Montană, „Tradiții la Petrești”, „Parada Portului Popular” de la Gârbova, „Ziua Grădinarului” de la Leorinț și „Ziua Fermierilor” de la Sânmiclăuș.

De asemenea, vom fi prezenţi la meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a, evenimente sportive desfășurate la Alba Iulia, Cugir și Galda de Jos.

Acest weekand cuprinde și evenimentul „Noaptea Muzeelor la Sate”, în care sunt implicate și 2 muzee din județ, respectiv Muzeul Etnografic Pamfil Albu de la Lupșa și Muzeul Mineritului de la Roșia Montană, evenimente la care colegii noștrii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și să adopte un comportament civilizat, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului” Miercuri, 22 mai 2024, cu începere de la ora 17:00, toți cei ce iubesc sportul, aventura și călătoriile sunt așteptați la Biblioteca Județeană „„Lucian Blaga” Alba la o întâlnire cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea