Jaf de 8.000 de lei, din locuința unul bărbat din Mihalț – Polițiștii au identificat autorul, un tânăr de 24 de ani, consătean cu păgubitul

Poliţiştii din Mihalț, cu sprijinul Brigăzii pentru Operațiuni Speciale Alba, au identificat, miercuri, autorul unui furt comis în data de 12 februarie 2017, din locuinţa unui bărbat de 60 de ani din comună.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat D.E. de 24 ani din localitatea Mihalţ care a sustras bani, bijuterii și telefoane mobile în valoare de 8000 lei, din locuinţa unui bărbat de 60 de ani din aceeaşi localitate.

INFORMARE COVID-19

Față de D.E., s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 16.02.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propuneri legale.

Totodată, având în vedere că tânărul se afla sub măsura controlului judiciar într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Blaj și nu a respectat obligația de a se prezenta la organul de poliție desemnat conform graficului, a fost sesizată instanța de judecată în vederea înlocuirii măsurii preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...