Rămâi conectat

Sport

Iulian Nichimiş a demisionat din funcţia de secretar general al AJF Alba, părăsind „echipa” lui Corpodean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJF Alba Corpodean 19Decizie şoc: Iulian Nichimiş a demisionat recent din funcţia de secretar general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, fostul unirist părăsind astfel AJF Alba, unde activa de peste un deceniu! Unul dintre cele mai importante personaje la nivelul „fotbalului mic” din Alba, Iulian Nichimiş nu a putut fi contactat pentru a-şi explica motivaţia gestului neaşteptat, în ciuda repetatelor insistenţe telefonice. „Nu pot să comentez acest lucru, deocamdată. Nichimiş este în perioadă de preaviz până în data de 2 septembrie”, a declarat pe seama acestui subiect Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba. Fotbalist de legendă a Unirii Alba Iulia, din perioada în care „alb-negrii” jucau semifinala de Cupa României cu Universitatea Craiova în 1991, după ce au eliminat Steaua, Nichimiş s-a regăsit alături de fostul arbitru FIFA încă din 1999, când acesta a devenit preşedinte al AJF Alba, iar în ultima perioadă s-a aflat şi în concediu de odihnă.

*Chemat de „Limoniu” la „U” Cluj!

După plecarea de la AJF Alba, Iulian Nichimiş a primit o funcţie la prim-divizionara „U” Cluj, chemat fiind de Ioan Mărginean „Limoniu”, numit organizator de competiţii la Centrul de copii şi juniori al „şepcilor roşii”, de către fostul său coechipier de la Unirea Alba Iulia.

*Motive neclare

La nivel speculativ, motivele acestei renunţări neaşteptate stau în ceaţă, dar cu siguranţă îşi au resortul la evenimentele petrecute în luna iunie: cele două spargeri de la sediul AJF Alba, plus o Adunare Generală AJF Alba sedinta 17nestatutară, în data de 15 iunie ce l-a supărat rău pe Corpodean. Astfel, din diferite motive, „echipa” lui Corpodean a suferit o fisură, a apărut neîncrederea, suspiciunile, iar Nichimiş, principalul colaborator al preşedintelui a preferat să renunţe, să se retragă, AJF Alba pierzând o persoană importantă în plan organizatoric. De altfel, în 2011 Nichimiş şi Corpodean, coechipieri şi pe gazon, la Unirea Alba Iulia, au fost ofertaţi verbal să intre în conducerea Unirii Alba Iulia, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Astfel, total suprinzător, după peste un deceniu de muncă alături de Sorin Corpodean şi AJF Alba, fostul jucător de bandă dreapta al Unirii Alba Iulia, Constructorului Alba Iulia, dar şi al echipelor din Valea Jiului, Minerul Lupeni, Jiul Petroşani şi Minerul Paroşeni, Iulian Nichimiş (52 ani) s-a retras, momentan, din prima linie a fotbalului judeţean.

Constructorul Alba Iulia (echipă cu care a promovat în a doua ligă a ţării), dar marile satisfacţii le-a trăit la formaţii puternice precum Minerul Lupeni, Minerul Paroşeni, Jiul Petroşani,Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/alba-iulia/iulian-nichimis-facut-parte-generatia-aur-fotbalului-albaiulian-1_50ad63b77c42d5a663943afd/index.html

Astăzi va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba, şedinţă în care se va stabili componenţa Ligii a IV-a şi programul turului. „Subiectul” Nichimiş nu se află pe ordinea de zi, iar după toate probabilităţile, după expirarea preavizului, rolul său va fi preluat de Cristian Petropulos, aflat în staff-ul AJF Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea