Rămâi conectat

Curier Județean

ISU Alba: Recomandări pentru cetățeni, în vederea desfășurării sărbătorii Anului Nou fără incidente care să pună viața în pericol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Alba transmite un set de recomandări cetățenilor pentru ca sărbătoarea Anului Nou să se desfășoare fără să pună în pericol siguranța acestora sau a celor din jur.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

„A început număratoarea inversă până la noaptea dintre ani, iar noi, pompierii, avem două recomandări pentru voi:

NU neglijați respectarea măsurilor pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus!

NU permiteți copiilor jocul cu petarde și artificii!

Dacă respectați cele două reguli simple, veți intra sănătoși în noul an!

Mai sunt câteva ore și ne întâmpină unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an, Revelionul! Este important să sărbătorim acasă, în familie, pentru a ne proteja pe noi și pe toți cei din jur. Respectați în continuare măsurile necesare pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, evitați vizitele, purtați mască, păstrați distanța fizică și puneți în practică regulile de igienă personală.

De asemenea, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, este important să conștientizați pericolul utilizării necorespunzătoare a mijloacelor pirotehnice. Nu puține au fost situațiile când pompierii au acționat pentru stingerea incendiilor sau pentru acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor rănite în urma utilizării mijloacelor pirotehnice.

Reamintim cetăţenilor că pot folosi doar materialele pirotehnice din categoria celor admise la comercializare și care prezintă un pericol redus pentru utilizatori. Chiar și pentru materialele cu nivel de risc foarte scăzut, utilizarea de către copiii nu este indicată și poate fi periculoasă.

Pentru prevenirea incidentelor ce pot fi generate de folosirea necorespunzătoare, nu utilizați artificiile în încăperi și spații închise, balcoane, holuri de bloc și pe terase. De asemenea, materialele pirotehnice nu trebuie aruncate în foc sau depozitate în vecinătatea surselor de încălzire.

Ne dorim să ne bucurăm împreună de această zi, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!”, transmite comunicatul din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Alba.

Sursa foto: ISU Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea