Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

IȘJ Alba cumpără tablete pentru elevii din județ, pentru învățământul online. Licitația de peste 500.000 lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul Școlar Județean Alba achiziționează tablete necesare pentru elevii din unitățile de invatamant din județul Alba in vederea asigurării condițiilor de siguranța sanitara a activitatii educaționale in perioada de pandemie COVID-19.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a lansat luni în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru cumpărarea de tablete în vederea asigurării condițiilor de siguranță sanitară a activității educaționale în perioada de pandemie COVID 19, în conformitate cu caietul de sarcini. Valoarea totală estimată a investiției este de 532.440,72 lei, fără TVA.

Tabletele vor funcționa în orice rețea publică de telefonie mobilă și vor avea huse de protecție care să ofere protecție împotriva zgârieturilor și șocurilor, margine care să protejeze ecranul, sa ofere funcționalitatea tip stand (inel, pliere, etc.).

Acestea vor veni cu sistemul Android 10 certificat GMS (Google Mobile Services), cu suport oficial asigurat de producător pentru upgrade la cel puțin o versiune ulterioară și vor avea procesor octa core de 46 bit și memorie internă de 16 gb.

•Tabletele vor fi livrate cu conexiune la internet 4G nelimitat activă pe întreaga perioadă de garanție legală, respectiv 24 luni și cu acoperire în regiunile unde sunt livrate.

•Termenul de garanție de 24 de luni precum și lista centrelor de service acreditate la nivelul județelor trebuie să fie clar menționate în Certificatul de garanție al produsului emis de firma care introduce produsele în Romania sau după caz de producător dacă acesta are rețea de service proprie în România.

•Tabletele oferă posibilitatea conectării unor tastaturi.

•Tabletele vor fi livrate cu sistem de operare Android 10 certificat GMS (Google Mobile Services), cu acces la magazinul de aplicații Google Play Store si cu suita de aplicații Office instalată (Word, Excel, PowerPoint-citire și scriere, PDF-citire), fără costuri suplimentare sau limitări.

•Tabletele vor fi livrate cu sistem de operare în limba română.

•Tabletele ofertate vor avea un sistem de management la distanță – MDM care să permită minimum:

– instalarea/dezinstalarea aplicațiilor
– restricționarea accesului la anumite aplicații
– configurarea aplicațiilor instalate
– localizarea dispozitivelor
– blocarea acestora în cazul unor evenimente neprevăzute
– posibilitatea blocării funcțiilor de sistem (conexiune date, wi-fi, bluetooth, gps, resetare, etc.)
– posibilitatea încărcării de documente pe tabletă de la distanță

•La inițializarea tabletei, sau după resetarea la setările din fabrică, aceasta va fi disponibilă automat fără configurări suplimentare din partea utilizatorului pentru administrare în platforma MDM.

•Tabletele vor fi livrate cu SIM inserat, serviciile de internet active si PIN dezactivat.
Furnizorul va pune la dispoziția autorității contractante un tabel centralizat cu seria tabletei asociată cu seria SIM, numărul de telefon și codul IMEI.

•Toate produsele ofertate și care vor fi livrate trebuie să fie noi, nefolosite și să îndeplinească toate cerințele și specificațiile tehnice solicitate prin prezentul caiet de sarcini.

•Ofertantul poate oferta produse cu caracteristici tehnice și performante superioare celor solicitate prin prezentul caiet de sarcini, dar nu va putea oferta o soluție alternativă. Ofertele alternative nu sunt permise.

•Pe tabletă va fi inscripționat, la loc vizibil, IMEI-ul tabletei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea