Rămâi conectat

Politică Administrație

IȘJ Alba: Concurs de selecție pentru Corpul Național de Experți în Managementul Educațional, sesiunea 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

ISJ Alba01A fost lansată cea de a 10-a serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea 2016, arată IȘJ Alba pe site-ul oficial.

Înscrierile on-line se fac pe site-ul Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere/, în perioada 29 iulie – 5 august 2016. ..

Lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie on-line se va afişa la sediul ISJ Alba şi pe site-ul http://www.isj.albanet.ro în data de 8 august 2016.

Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba – SECRETARIAT, în perioada 8-10 august 2016.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 18 august 2016, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 22-26 august 2016 şi se rezolvă în perioada 22-29 august 2016.

Documentele reglementative ale celei de a 10-a serii de selecţie sesiunea 2016 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Administrația comunei Poșaga, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede modernizarea infrastructurii digitale a comunei. Citește și: Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean Potrivit caietului de sarcini […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea