Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Peste 30 de intervenţii ale poliţiştilor în ultimele 24 de ore. Au fost aplicate 219 sancţiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au aplicat  219 sancțiuni contravenţionale, au constatat 25 de infracţiuni şi au intervenit la 31 de evenimente.

Ieri, 13 decembrie, poliţiştii din Alba au continuat acţiunile, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă s-a intervenit la 31 de evenimente, din care 26 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost  constatate 25 de infracţiuni şi au fost aplicate 219 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 40.980 lei, din care 18 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 196 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 38 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 3 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea