Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba: Noul program de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere. Ce reguli trebuie respectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere a fost modificat. Examinările se vor desfășura în fiecare zi de joi, începând cu ora 09,00, doar pe bază de programare și cu respectarea regulilor de protecție individuală și de distanțare socială.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că, începând cu data de 2 iulie 2020, activitatea de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere se va desfășura în fiecare zi de joi, începând cu ora 09,00 și vor fi realizate doar în baza programării telefonice pe care candidații o pot face la Serviciul Rutier, la numărul de telefon 0258.806.161 interior 20221 și 20223.

Candidații sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială, în condițiile stării de alertă și să aibă asupra lor mască și mănuși de protecție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea