Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba: Au fost RELUATE examinările pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Examinările pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere au fost reluate. Acestea se vor desfășura doar pe bază de programare și cu respectarea regulilor de distanțare socială. Persoanele care vor participa la examinare vor purta, obligatoriu, mască și mănuși.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că, începând cu data de 30 aprilie  2020, se reia activitatea de examinare pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

Examinările vor avea loc în fiecare zi de joi, la ora 17,00 și vor fi realizate doar în baza programării telefonice pe care candidații o pot face la Serviciul Rutier la  numărul de telefon 0258 806.161  interior 20221 și 20223.

Candidații sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială și cele impuse de restricțiile de circulație, în condițiile stării de urgență și să aibă asupra lor mască și mănuși de protecție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea