Rămâi conectat

Actualitate

IPJ ALBA: Activități de verificare a respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. Bilanțul acțiunilor în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ ALBA: Activități de verificare a respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. Bilanțul acțiunilor în ultimele 24 de ore

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 507 persoane aflate în carantină, 131 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 321 de persoane. Alte 19 persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 10 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 47 de terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost informați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte, în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 51 de mijloace de transport persoane, din care 19 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 4 persoane care nu au respectat măsura carantinării și 3 care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Acțiunile de control vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de trafic în Alba și alte județe din țară din cauza codului roșu de caniculă: Anunțul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de trafic în Alba și alte județe din țară din cauza codului roșu de caniculă: Anunțul CNAIR CNAIR a extins luni în alte şase judeţe restricţiile impuse pentru zilele de 15 și 16 iulie pentru deplasarea autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone. „Restricţiile de circulaţie pe perioada Codului roşu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea