IPJ Alba: Acţiune cu efective mărite, la Sebeș. Au fost controlate 48 de autovehicule și au fost aplicate amenzi de peste 14.000 de lei

Poliţiştii din Sebeş împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba  au desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională. Au fost controlate 48 de autovehicule, au fost aplicate amenzi de peste 14.000 de lei şi au fost identificate două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. 

Ieri, 7 iunie a.c.,  poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat, pe raza municipiului, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor.

ELIT

Cu această ocazie au fost controlate 48 de autovehicule, au fost legitimate 60 de persoane şi au fost constatate 96 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 14.280 lei.

Dintre amenzile aplicate, 89 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

A fost reţinut un permis de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de distrugere.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...