Rămâi conectat

Societate

Ionuţ Bocşa vine din Baia de Arieş şi participă la Balul Balurilor 2014, pentru distracţie şi noi prietenii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 201466Ionuţ Cătălin Bocşa vine de la Liceul „Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieş şi consideră că Balul Balurilor 2014 este o ocazie bună în care poate să întemeieze noi prietenii. Muzica, sportul şi distracţia sunt pasiunile tânărului care se caracterizează ca fiind prietenos, respectuos şi ambiţios.

Nu îi este frică de concurenţă şi este conştient că toţi colegii lui îşi vor da silinţa să demonstreze că sunt cei mai bun. Consideră benefică participarea la acest bal pentru că „mă va ajuta să fiu mai deschis în faţa unui public larg”, iar partenera lui este „drăguţă şi cred că suntem o pereche potrivită pentru acest bal”. Modelul său este interpretul de muzică uşoară Smiley.

Dacă îţi place Ionuţ Cătălin Bocşa apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1088]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea