Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Ionela Danciu, mama tripleţilor care a învins statul în justiţie, vrea să candideze pentru un loc de deputat de Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ionela Danciu din Aiud va candida ca independent pentru un loc în camera Deputaţilor la alegerile generale din noiembrie 2012.

Mama tripleţilor care a reuşit în 2008 să schimbe, după doi ani de procese cu statul român, legea discriminatorie a indemnizaţiilor pentru copii vrea acum să reprezinte în Parlamentul României locuitorii din Colegiul nr. 4, care cuprinde municipiul Aiud, orasul Ocna Mures şi comunele învecinate.

Ionela a făcut acest anunţ prin intermediul reţelei de socializare facebook, unde îşi expune totodată motivele pentru care a decis să facă acest pas şi le cere prietenilor părerea în legătura cu decizia sa.

 “M-am hotarat : voi candida, ca INDEPENDENTA, in Colegiul 4, pentru Camera Deputatilor.
Consider ca:
– am potential pentru a promulga niste legi conforme cu realitatea in care ne zbatem fiecare
– pot decide daca legile care se propun, sunt in interesul fiecaruia dintre noi, indiferent din ce clasa sociala facem parte
Momentan nu am sustinere din parte nici unui partid politic. Sunt constienta ca se procedeaza „inregimentarea in partide„ pentru reusite, DAR, sunt SIGURA ca nu ne mai dorim figuranti care voteaza dupa cum dicteaza partidul. VA ROG, sa-mi spuneti parerea voastra despre decizia mea. Va pot garanta un singur lucru : VOI TINE CONT DE PAREREA FIECARUIA DINTRE VOI ! Cu mult drag, eu.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea