Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel: ”Ponta și Antonescu îi fac cadou domnului Iliescu drumul către URSS”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel, este de părere că deciziile politice din ultima perioadă dovedesc faptul că liderii USL Victor Ponta și Crin Antonescu doresc să construiască viitorul României după modelul promovat, dezvoltat și susținut de Putin și Medvedev în Rusia.

”Suntem pentru prima dată, la 22 de ani de la Revoluție, când se pune problema direcției în care mergem și nu în ce fel putem să armonizăm cu sistemul european”, a spus Dumitrel la conferința de presă de la sediul PDL din Alba Iulia.

Întrebat dacă va merge să voteze la referendum liderul democrat-liberal nu a dat un răspuns clar, însă a declarat că se așteaptă ca în următoarea perioadă să mai fie și alte schimbări.

”Eu nu mai am încredere în oamenii care instrumentează acum tot ce se întâmplă în România. Pentru a-și atinge scopul ei vor încerca în continuare să schimbe toate regulile. Putem să ajungem să facem referendum o săptămână sau să nu-l mai facem deloc. Putem chiar să ajungem să nu mai avem dreptul să votăm”, a mai spus Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea