Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel: ”Obiectivul nostru este de a câștiga detașat, în județul Alba, alegerile europarlamentare din 2014”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a declarat astăzi, în conferința săptămânală de presă desfășurată la sediul partidului din Alba Iulia, că organizația județeană a demarat pregătirile pentru alegerile europarlamentare din 2014 prin întărirea organizațiilor locale.

Obiectivul nostru, pe care l-am discutat la ultima ședință, este acela de a câștiga detașat în județul Alba alegerile pentru Parlamentul European. Avem și cu ce și cu cine, avem argumente și politice și administrative. Din punct de vedere organizatoric suntem pregătiți și am pornit munca de teren. În ceea ce privește candidaturile am solicitat Biroului Județean să ne gândim la mai multe variante de liste de pe care să alegem un candidat pe care să îl susținem în campanie. Acesta va fi candidatul agreat de toate organizațiile locale, așa cum s-a întâmplat și în cazul candidaților pentru Parlamentul României”, a spus Ion Dumitrel.

Liderul democrat-liberal din Alba a mai precizat că în interiorul PDL Alba nu există neînțelegeri, legăturile sunt foarte corecte și permanente astfel că nu poate fi vorba despre o reorganizare ci despre o întărire astfel încât la viitoarele alegeri să se obțină aceleași rezultate bune ca și până acum.

Partidul se dezvoltă și îl pregătim pentru viitoarele alegeri. Vă spun și un secret: campania electorală pentru alegerile locale din 2016 va începe odată cu campania pentru europarlamentare pentru că avem obligația, față de locuitorii județului Alba, să rămânem cei mai tari”, a declarat în încheiere Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea