Ion Dumitrel, mesaj după câștigul răsunător al Consiliului Județean Alba: „Vă mulţumesc, pentru că aţi ieşit în număr mare la vot, înţelegând că alegerea voastră contează”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ion Dumitrel a postat pe pagina de socializare un mesaj pentru susținătorii acestuia pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, prin care mulțumește pentru încrederea în proiectele viitoare ale Consiliului Județean.

„Dragi prieteni,

ELIT

Vă mulţumesc, în primul rând, pentru exerciţiul de democraţie din data de 27 septembrie, pentru că aţi ieşit în număr mare la vot, înţelegând că alegerea voastră contează.

Votul acordat mie şi colegilor mei din echipa Partidului Naţional Liberal reprezintă o dovadă a încrederii în proiectele noastre de viitor, în capacitatea noastră de a le pune în practică şi, în acelaşi timp, este o confirmare a realizărilor de până acum. Girul pe care ni l-aţi dat ne pune pe umeri o mare responsabilitate, iar acest lucru ne onorează şi ne obligă să ne respectăm angajamentele.

Aşa cum am spus-o întotdeauna, putem face acest lucru doar împreună, umăr lângă umăr, oameni pentru oameni, pentru că noi toţi, locuitorii judeţului Alba, suntem şi motorul acestei comunităţi, şi forţa care îl pune în mişcare.

Cu respect şi prietenie, vă doresc numai bine şi vă invit să continuăm împreună acest parteneriat constructiv!”, a scris Ion Dumitrel, pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419