Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Un vorbitor la mitingul de la București a amenințat privații. Am fost surprins neplăcut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr a vorbit vineri, în cadrul conferinței de presă despre mitingul de sâmbăta trecută de la București, la care a fost prezent și ALDE Alba cu un număr însemnat de participanți.

„Consider că a fost un miting îndreptățit. Mă bucur că cei din PSD, cei care s-au ocupat de organizare, au preluat ceea ce susține de ani de zile Călin Popescu Tăriceanu, adică lupta pentru drepturile și libertățile cetățeanului.

Liderul ALDE Alba a mai precizat că dacă se punea problema unui miting de susținere pentru cineva sau pentru Guvern, nu ar fi particat, dar atâta timp cât mitingul a fost împotriva abuzurilor și pentru apărarea drepturilor cetățenești, a participat de bună voie, la fel ca toți cei din partea ALDE.

Potrivit lui Lazăr, a fost un miting cu un număr impresioant de manifestanți, dar totul s-a desfășurat în condiții normale, fără incidente majore, iar organizarea a fost foarte bună.

„A fost și un lucru neplăcut însă. Am rămas profund impresionat și nu mi-a venit să cred când un vorbitor s-a urcat pe scena și a început să dea în privați, să amenințe privații. Este vorba de Brătianu, vechiul lider de sindicat. De când s-a urcat pe scenă el doar a amenințat privații. Vreau să îi spun că datorită privaților țara asta merge cât de cât bine.

Economia este reglată mai mult datorită privaților și nu a anagajaților de stat. Iar privații sunt nedreptățiți prin creșterea foarte foarte mare a salariului angajaților de la stat. Patronatul nu are posibilitatea de a mări salariile atât de mult ca la stat. Asta duce la lipsa forței de muncă, iar cei din privat sunt descurajați, pentru că ei nu pot să primească același salar, deși poate de cele mai multe ori muncesc mult mai mult și ca număr de ore și ca efort decât cei de la stat. Asta să înțeleagă tovarășul Brătianu și să lase privații, să nu îi critice, nu este în măsură să o facă ca lider de sindicat”, a mai adăugat președintele ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea