Ioan Lazăr: PNL-ul a luat-o razna, USR e Gică-contra, iar PMP nu există, ci doar Traian Băsescu, care e cea mai neagră pată a României

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, vorbind despre Opoziția din Parlament, că PNL-ul a luat-o razna, USR e Gică-contra, iar PMP nu există, ci doar Traian Băsescu, care e cea mai neagră pată a României.

Ioan Lazar003El a vorbit, inițial, despre programul de guvernare al ALDE și PSD.

”Deja ați văzut că începând cu 1 februarie intră o serie de măsuri pe care PSD-ALDE le-au promis: atât sociale, cât și pentru mediul de afaceri. V-aș aminti că în vederea creării de noi locuri de muncă și pentru o așezare echitabilă a sarcinii fiscale în micro-întreprinderi se va stabili o nouă cotă de impozitare. Se merge pe reducerea și mai mare a impozitelor și a taxelor, crește și salariul minim pe economie, cât și pensiile. Dacă măsurile promise în campania electorală vor fi duse la bun sfârșit vă spun că PSD și ALDE vor avea viață lungă”, a spus Ioan Lazăr.

În ceea ce privește opoziția, liderul ALDE Alba a spus că se aștepta să fie una constructivă.

”Văd că PNL-ul a luat-o razna, USR este Gică Contra, PMP pentru mine nu există, există Traian Băsescu, care pentru mine e cea mai neagră pată din istoria României. E cel mai mare rău”, a spus Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

12 Comentarii

Kagebila 13 ianuarie 2017 at 15:48

Alooo, electriciene, mai incet cu datul cu caramida in piept caci s-ar putea sa-ti tragi una-n trompeta! 🙂

Ion 13 ianuarie 2017 at 18:46

loazăre …ești întruchiparea imbecilității în stare pură !

Io 14 ianuarie 2017 at 8:45

Foarte corect domnule Lazar!

Normal 14 ianuarie 2017 at 9:26

Poza e bestiala! Coarnele care ies din capul electrcianului fac toti banii. Felicitari fotografului care a folosit sigla Alde in mod creativ 🙂

buzaianu neculai 15 ianuarie 2017 at 10:07

,,,dar daca dupa alegeri psd facea alianta cu USR. iar voi erati lasati afara ,,,deunde zbierai acum? sau colabora c u udmr la guvernare( udmr are procent similar alde) si pmp in parlament ce faceati voi? sezi binisor……bibicule ..ca nu sunteti mare scula…… un condamnat penel si un trimis in judecata pregatesc asaltul asupra justitiei! drept e????????????

Regele Momo 15 ianuarie 2017 at 11:47

daca Basescu e ”cea mai neagra”, tariceanu ce intensitate de culoare are ? corecta observatia cu coarnele- totala, chiar

Gerula 15 ianuarie 2017 at 16:11

…mai omule,esti lipsit total de viziune,tu sigur ai luat-o rana.

IANCU REMUS 15 ianuarie 2017 at 18:00

Şi oamenii simpli îmi zic: Da domnul am crezut că am scăpat de Băsescu. Eu le zic, ăsta de oameni nu îi ruşine, iar de D-zeu nu se teme . Mai bine s-ar duce pe coasta de azur şi să-şi consume acolo averea , dar probabil că şefii lui din străinătate nu sunt mulţumiţi de cât rău a făcut românilor şi nuîl lase să plece. Cât priveşte pe nicuşor Dan eu cred că românii s-au lămurit cu Iohanis.

moadmazelle 15 ianuarie 2017 at 18:34

din ce gaura de buget te-au mai scos si pe tine ca sa combati proletar pe forum ?

IANCU REMUS 15 ianuarie 2017 at 19:32

LUI MOADMAZELLE
Stimate (ă). După câte se ştie toată lumea iese dintr-o gaură, chiar şi d-voastră. În rest judeţul ALBA a fost acaparat de nişte indivizi dubioşi care şi pe bieţii moţi de la ARIEŞENI mai jos i-au spălat pe creier cum zicea un primar idiot de acolo că el nu votează cu comuniştii adică cu PONTA. îmbucurător este faptul că judeţe ca TIMIŞ şi ARAD ŞI-AU DAT SEAMA CE GREŞEALĂ AU FĂCUT ŢN 2014.

corbul albastru 16 ianuarie 2017 at 10:49

adica Timis si Arad sunt de felicitat ca au votat cu comunistii ? felicitari de asa oameni are patria nevoie gandire de pensionar

mesajul lui Mihai Eminescu pt politicienii acestei natii: 16 ianuarie 2017 at 12:57

„Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
Să ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi!
Tot ce-i insemnat cu pata putrejunii de natura,
Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
Incat fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
Balbaiti cu gura stramba sunt stapanii astei natii!
Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni!
I-e rusine omenirii să va zica voua oameni!”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...