Ioan Lazăr, numit copreședinte al ALDE Alba după excluderea lui Gheorghe Feneșer

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ioan Lazăr a fost numit, miercuri, copreședinte al ALDE Alba după excluderea lui Gheorghe Feneșer, care a fost sancționat de conducerea centrală a partidului pentru că a votat candidatul PNL-ului la șefia Consiliului Județean Alba.

Ioan Lazar, Gheorghe Feneser01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, Ioan Lazăr va conduce organizația județeană a ALDE Alba, alături de Ovidiu Jidveian, care exercită această funcție din martie 2016.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Gheorghe Feneșer, Ioan Uțiu și Ladislau Koble au fost excluși, marți, din partid de către conducerea centrală pentru că au votat cu Dumitrel la șefia CJ Alba.

Întrebat cum opinează cu privire la votul celor trei consilieri județeni, respectiv cu privire la excluderea acestora, Ioan Lazăr a declarat că nu știe cum au votat aceștia, că nu are convingerea că au votat cu liberalii, doar dacă au declarat acest lucru sau au arătat votul colegilor din alte partide.

În schimb, Ioan Lazăr le-a dat dreptate colegilor săi, Ladislau Koble și Gheorghe Feneșer, care au spus că ALDE nu a putut negocia cu PSD în unele unități administrativ-teritoriale, în vederea alegerii viceprimarilor.

”PNL-ul, la județ, nu avea nevoie de votul nostru și am văzut că domnul Feneșer a declarat că votul a fost dat ca un cartonaș pentru PSD. Vreau să spun că nu a mințit, iar negocierile noastre au fost într-un impas. Într-adevăr, așa s-a întâmplat, cei de la PSD nu au vrut să negocieze corect cu noi”, a declarat Lazăr.

Acesta a adăugat că în calitate de copreședinte își dorește să dubleze scorul obținut la alegerile locale, la alegerile parlamentare din toamnă. Totodată, a declarat că vor fi promovați cei care au obținut rezultate foarte bune.

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

goe 23 iunie 2016 at 15:00

daca votau numai pe Roman si Cucui nu si pe Dumitrel erau iertati

marius 23 iunie 2016 at 17:05

Ce naste din secu, secu se cheama.

habarul 24 iunie 2016 at 13:28

Cum poti dubla la toamna scorul obtinut la alegerile locale, daca la alegerile pt primar iesi pe locul patru ? Inseamna ca vor iesi pe locul opt ? Grea e politica !

Comentariile sunt oprite