Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Lazăr: La instituții publice din județul Alba, unde sunt angajați fii, neveste și amante, este vorba de meritocrație?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a reacționat, luni, după ce fiul său, Bogdan Lazăr, numit secretar de stat, a fost atacat de TNL Alba, întrebându-se retoric dacă la ADR Centru, unde sunt angajații ”fii, neveste și amante”, este tot vorba de ”meritocrație”, cuvânt folosit ironic de liberali. Ioan Lazăr a vorbit despre angajările la ADR Centru la modul general, fără să precizeze că este o reacție la comunicatul trimis de TNL Alba.

TNL Alba a trimis, joi, un comunicat de presă, în care preciza că Bogdan Lazăr, ”fiul tatălui” a fost numit secretar de stat ”unde s-a găsit loc liber”, la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”În urmă cu două luni, un alt tânăr, de data aceasta de la ALDE Alba, a fost anunțat ca propunere pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Sigur că persoana în cauză nu avea nicio legătură cu postul pentru care a fost propusă, dar legătura de rudenie cu șeful ALDE Alba și cea de strânsă prietenie între cel din urmă și Călin Popescu Tăriceanu sunt argumente care exced orice încercare de cramponare în lucruri neesențiale, cum ar fi competența sau meritocrația”, se arăta în comunicatul TNL Alba.

Fără să precizeze că face referire la acest comunicat de presă și fără să pronunțe numele fiului său, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, precizează că ”meritocrație” este un cuvânt folosit des de deputatul Florin Roman.

”La ADR unde sunt angajați fii, neveste și amante, este vorbab de meritocrație? Cuvântul meritocrație eu îl știu de la nașul domnului Ignat care îl folosește des, deputatul Florin Roman. Domnul Ignat ar trebui să își întrebe nașii, părinții, dacă au avut beneficii politice în acea guvernare. Stau și mă întreb oare tot pe meritocrație au ajuns fiii, nevestele, chiar și amantele unor lideri ai Partidului Național Liberal în niște instituții foarte bănoase, mult mai bănoase ca un secretar sau subsecretar de stat. Mă refer la ADR Centru, POSDRU, unele primării și mă întreb, care este meritul lor? Văd că ei se remarcă mai mult ca și postaci și comentatori pe rețelele de socializare. Mă întreb, toți au ajuns pe meritocrație în aceste instituții și acum se ocupă doar de postări și de comentarii sau fluierași la mitingurile organizate de PNL”, a spus Ioan Lazăr.

De asemenea, în comunicatul de presă semnat de TNL Alba a fost atacat și Daniel Zdrânc, numit vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, cu rang de secretar de stat.

Citește și TNL Alba, ”sare la gâtul” lui Daniel Zdrânc și Bogdan Lazar, numiți în Guvernul Tudose


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea