Ioan Lazăr îi sugerează lui Florin Roman să-și instaleze un cort și în fața Consiliului Județean Alba, după ce s-a scumpit apa potabilă și canalizarea

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, îi sugerează lui Florin Roman să-și instaleze un cort în fața Consiliului Județean Alba, în semn de protest, după ce consilierii PNL au votat pentru scumpirea apei potabile și canalizării.

Ioan Lazăr a spus, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că fostul său coleg, Florin Roman, intenționează să-și instaleze un cort în Parlament pentru a protesta că nu se alocă suficienți bani pentru Centenarul Marii Uniri. Lazăr susține că dacă ar fi de bună credință și-ar instala un cort și în fața CJ Alba pentru a protesta după ce apa potabilă și canalizarea s-au scumpit.

”Fostul meu coleg liberal, actual deputat Florin Roman,  intenționează să recurgă la o acțiune extremă, aceea ce a-și instala un cort în Parlament în fața biroului domnului Dragnea pentru a protesta pentru că nu se alocă suficienți bani pentru Centenarul Marii Uniri. Și eu îmi doresc la fel ca dânsul să se aloce cât mai mulți bani pentru acest eveniment, este un eveniment foarte important”, a spus Lazăr.

Citește și VIDEO. APA CTTA Alba nu respectă planul de tarifare și crește mai mult decât era prevăzut prețul la apă potabilă și canalizare. Majorările, aprobate cu votul consilierilor județeni ai PNL

”Eu nu contest meritele lui Florin Roman, într-adevăr s-a zbătut foarte mult și când a fost vice la CJ, dar de această dată dacă vrea să dea dovadă că e un adevărat deputat de Alba ar trebui să-și instaleze două corturi. Unul, unde spunea dânsul, și al doilea în fața CJ Alba. De ce? Pentru că am văzut la ședința, votul colegilor dânsului liberali care vor să scumpească și vor reuși în tot județul cu 5%, respectiv 10%”, a mai spus Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

De la ses 28 august 2017 at 12:52

Daca ar face o greva in fata prefecturii si subalternul sef de post….al ALDE ,ca s-a scumpit apa.. S-o vedem si pe asta !

gicu 28 august 2017 at 14:46

si primariile conduse de primari psd au aprobat cresterea pretului la apa si canal. De curentul electric care s-a scumpit anul acesta de 4 ori ce are electricianul de zis?

ioo 28 august 2017 at 22:31

Parca pe timpul lui Lazar nu s-a scumpit apa!

dac 29 august 2017 at 9:59

pe astia din primarii care aproba cresterea preturilor, ii doare in basca ca si-au crescut si salariile cu 300%.iar de fraieri nu-i intereseaza.

pedelistul ...liberal 29 august 2017 at 10:15

Le trebuie bani mai multi pt amantele, nevestele si „prietenii” angajati la apa CTTA ????

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...