Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Exclus ca Tăriceanu să fi comis un abuz! E un luptător pentru democrație și un garant al Constituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazar07Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că este exclus ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să fi comis un abuz. ”Se știe, el este cunoscut atât în țară, cât și în străinătate, ca fiind un luptător pentru democrație și un garant al Constituției”, a afirmat acesta.

Ioan Lazăr a fost provocat să comenteze acuzația adusă președintelui Senatului, de abuz în serviciu, de către membrii PMP. Aceștia au arătat în cursul zilei de vineri că vor depune plângere penală. Ioan Lazăr a spus că Tăriceanu a ținut întotdeauna cont de legile țări, iar acuzațiile aduse le consideră de natură politică.

În ceea ce privește protestul de miercuri seara faţă de avizul negative dat de senatori în cazul cererii procurorilor DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova, președintele PLR Alba a spus:

”Nu sunt parlamentar și nu vreau să comentez subiectul legat de Dan Șova sau alți parlamentari pentru că e un subiect prea sensibil. În legătură cu cei care ies în stradă, sunt convins că sunt manipulați, sunt niște găști pe care îi folosesc politicienii pentru a face circ. Eu cred că oamenii ies în stradă, dar pentru drepturi salariale și pentru o situație materială mai bună, nu pentru a protesta împotriva unei decizii a senatorilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea