Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Călin Popescu Tăriceanu are șanse să ajungă președintele României

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • Apel către liberali

Ioan Lazar11Liderul PLR Alba, Ioan Lazăr face apel către liberali să-l voteze pe Călin Popescu Tăriceanu deoarece are șanse să ajungă în funcția de președinte al României, deși Victor Ponta a declarat că se ”califică” pentru funcția de premier. 

”Ponta deja se vede câștigător. Văd că în ultimul timp tot mai des declară că-l va desemna pe Tăriceanu premier. Dacă Tăriceanu va intra în turul doi va câștiga cu siguranță alegerile”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta a făcut un apel către toți liberalii, și anume, ”să nu-și risipească voturile pe Klaus Iohannis, un candidat fără șanse. Tăriceanu este singurul care îl poate învinge pe Victor Ponta. Călin Popescu Tăriceanu are șanse să ajungă președinte, iar dacă nu, voturile dumneavoastră îl vor ajuta pentru a fi nominalizat în funcția de premier”.

Lazăr a spus că în ultimul timp de partea lui Tăriceanu au trecut tot mai mulți liberali de seamă, nominalizându-i pe Ioan Ghișe și Mircea Diaconu, cel din urmă, deși nu a declarat, a demonstrat tacit, prin înscrierea în grupul ALDE din Parlamentul European și nu în PPE, acolo unde se află europarlamentarii PNL și PDL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea